Link G4 Atom има същия микропроцесор и firmware като нашият топ модел Link G4 Xtreme

Link G4 Atom е създаден да бъде най-добрата по отношение на цена/възможности начална електроника на пазара.Link G4 Storm предлага най-новите технологии в управлението на двигатели. Ще бъдете потресени от неговата производителност, възможности и надеждност.

Създаден, взимайки предвид крайната му цена, запазващ всички функции изисквани от шофьора и настройчика. Link G4 Storm използва същия мощен микропроцесор и firmware като топ модела Link G4 Xtreme.Link G4 Xtreme предлага всички възможности в управлението на двигатели.

Създадена да бъде най-добрата, електрониката Link G4 Xtreme има много по-големи възможности от нормално изискваните в управлението на двигатели и периферия.

Link G4 Xtreme е топ модел на серия G4.Link G4 Plug-in е "plug and play" електроника.

За да бъде монтирана, вие трябва просто да я сложите на мястото на фабричната електроника на колата си.Link G4 Knockblok е тунинг инструмент, който ви позволява да настройвате вашия автомобил, слушайки двигателя за детонации, които в 90% от случаите водят до чупене на двигателя при некорекни настройки.

Link G4 Knockblock може да бъде използван и като детонационен интерфейс към електрониките Link G4. По този начин компютърът следи за детонации в реално време и предотвратява нежелани последици.


 

Новини


02.03.2011 Link Engine Management в Източна Европа


Продуктите на Link вече и на Българския пазар. Uniflex Motorsport е официален представител за Източна Европа. Uniflex Motorsport е упълномощен да дистрибутира продуктите на Link в следните държави:

България
Русия
Украйна
Молдова
Беларус
Литва
Естония
Латвия
Армения
Азербайджан
Туркменистан
Узбекистан
Таджикистан
Киргизстан
Казахстан
Грузия
Румъния
Турция
Македония
Сърбияпартньори: